The Locationist. Drama-comedia care ne-a îndrăgostit unii de alții pe un câmp în porumb.

... și filmul pe care-l avem de oferit lumii în anul 2020 al pandemiei, acum de sărbători, ca să mai râdă si alții.The Locationist. Filmul care ne-a adus împreună și mai apoi ne-a îndrăgostit unii de alții pe un câmp în porumb.


The Locationist este o drama-comedie în limba engleză, realizată de români cu actori români, cu care ne dorim să animăm lumea de sărbători și care nu are nimic de-a face cu un câmp împorumbit, doar că acolo am sfârșit când mașina protagonistei noastre, jucată ca nicio alta de Marcela Motoc - revelația mea din anul pandemiei, s-a învârtoșat să-și facă ultima milă cu filmul nostru și să ne lase de izbeliște în câmp, taman când să trag și eu sfârșitul filmului.


Asta a fost momentul când am realizat cât de îndrăgostită sunt. De tot. De toți. Ba chiar și de mizeria de trecut și mai ales de propriile-mi alegeri. Îmi sărea inima din piept de atâta îndrăgostire, chiar dacă e mecanică și nu pare a simți omenește, eu știam și îmi asurzea urechile, se umaniza la loc, îmi înmuia genunchii, mă făcea să mă bâlbâi și îmi dilata privirea ca după o supradoză de halucinogene.