Ești micro-influencer? Vreau să colaborăm pentru promovarea filmului meu, o drama-comedie 2021.

Ești nano-influencer sau micro-influencer? Vreau să colaborăm pentru promovarea filmului meu și a documentarului cu producția acestuia realizat în stil reality (making-of).


Dacă ești un nano sau un micro-influencer care creează conținut relevant pentru categoriile: divertisment, stil de viață, turism, imobiliare, cinematografie și altele în care promovarea unui film al cărui pretext sunt locațiile cinematice ar putea fi natural integrată, sau dacă faci videoclipuri pe YouTube despre studii de caz privind producția de filme cu microbuget în timp scurt, vreau să colaborez cu tine pentru promovarea pachetului de entertainment "The Locationist".


"The Locationist” este un pachet de conținut de divertisment de apx. 2 ore format din:

• filmul de comedie-dramă de 37 de minute „The Locationist”

• bonus: documentarul de 72 de minute cu realizarea producției „Making-of The Locationist”


Filmul este realizat în limba engleză, cu actori și echipă români, și subtitrat în limbile franceză, engleză și română. Documentarul este în limba română, cu subtitrare în română și engleză. O abordare experimentală cu scopul internaționalizării.


Partea de promovare e susținută cu fotografii de pe set și din film, trailer și o mini serie de video teasers scurte de pe set care nu se regăsesc în documentar (vezi la sfârșitul postării).